Krovni prozori

Savremeni načini života ostavljaju prostora za istraživanje novih ambijenata za život i rad, a moderna tehnologija omogućava razvoj istih. Jedna od stvari koja postaje sve popularnija su potkrovlja i kose krovne površine, zbog većeg i boljeg iskorišćenja prostora. Nezavisno od toga da li želite da od svog potkrovlja napravite životni, radni ili prostor za neku drugu namenu, ono što smo primetili kao najveći problem je osvetljenje istog. Zato je naša misija da unesemo svetlo u svaki kutak vašeg doma, bilo to potkrovlje ili ne.

Krovni prozori javili su se kao idealno rešenje za kose krovne površine koji već godinama predstavljaju pravi izbor za idealan dom. Napredak tehnologije i izrade samih proizvoda, danas vam omogućava da birate izmedju više proizvodjača, kategorija , dimenzija i cena, a da u svemu pronadjete visok kvalitet i dugotrajnost.

Naša glavna delatnost je ugradjivanje krovnih prozora, i daćemo sebi za pravo da budemo neskromni, mislimo da to radimo najbolje. I to ne mislimo samo mi, već veliki broj naših zadovoljnih klijenata. Iako smo veoma mlada firma, saradnje za vodećim proizvodjačima u ovoj oblasti daju nam za pravo da vam obećamo najveći kvalitet i besprekornu profesionalnost.

Pomažemo vam u odabiru idealnih prozora, savetujemo vas i vršimo ugradnju. Takodje vršimo i spektar dodatnih usluga za koje se uvek možemo dogovoriti. Dostavljamo robu na vašu adresu, ili je možete preuzeti sami. Fleksibilni smo i otvoreni za sve dogovore, osim jednog – nikada ne diskutujemo kvalitet, i tu se trudimo uvek da budemo na najvišem nivou.

Krovni prozori koje možete naručiti kod nas i za čiju ugradnju vam garantujemo kvalitet i dugotrajnost možete pogledati ovde:

  1. Velux krovni prozori

Na sve modele krovnih prozora, proizvodjači daju garanciju od 5 i10 godina, u skladu sa konkretnim zahtevima. Naravno, uvereni u kvalitet sa kojim radimo, mi vam nudimo garanciju i na ugradnju. Takodje ukoliko mi vršimo ugradnju, dodatne usluga kao što su obrada špaletni i slično, možete dobiti od nas po specijalnim cenama. Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas putem broja telefona ili kliknite ovde. Na sve vaše zahteve odgovaramo u najkraćem roku, jer naša misija su zadovoljni klijenti i osunčani, prijatni domovi.

Pro 5 za vaš prozor u bolji svet!

Top