Velux krovni prozori

Savršena rešenja za dnevnu svetlost i energetsku efikasnost!

Danas su potkrovlja sve popularnija za život. Jedni iz ekonomskih, drugi iz estetskih, treći iz nekih drugih razloga, ali sve je više pojedinaca i porodica koje žele da od svog potkrovlja, u kući ili stanu, naprave funkcionalan i udoban životni prostor. Ako ste i vi jedni od njih, ali se dvoumite jer niste sigurni kako bi sve to funkcionisalo , naš savet je samo napred, imamo rešenje!

Velux prozori i naša profesionalna ugradnja, usluga i savetovanje, od vašeg mračnog potkrovlja napraviće savršen dnevni kutak. Udoban, funkcionalan i osunčan!

Velux posluje na tržištu Srbije više od 20 godina, i za ovo vreme uspeli su da se dokažu kao sinonim za kvalitet u svetu krovnih prozora. Kao što i sami kažu, plemenita je stvar unositi svetlost u nečiji dom, i mi se slažemo, zato delimo njihovu viziju!

Velux krovni prozori dolaze u 3 serije :

  • Velux Standard
  • Velux Standard Plus
  • Velux Premium

Katalog Velux krovnih prozora

Velux Standard

Standard serija nudi kupcima, koji su niže kupovne moći, pristupačne prozore bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Ova serija pruža sve bitne funkcionalnosti i nudi vam najširu ponudu do sada: bilo da želite gornje ili donje upravljanje, drveni prozor ili prozor bez dodatnog održavanja, izbor je sada u potpunosti vaš.

Velux Standard Plus

Ova serija proizvoda je za vlasnike stambenog prostora u potkrovlju – kuća ili stanova koji su spremni da investiraju u dodatnu energetsku efikasnost i komfor.To uključuje izuzetno pristupačno trostruko staklo, koje vam olakšava da svojdom održite toplim.

Velux Premium 

Premium serija pomaže vlasnicima potkrovlja da postignu potpuni luksuz i praktičnost. Serija nudi ekskluzivan dizajn i više svetlosti. Automatizacija doma, plus komfor i sigurnost su prednosti koje su bez premca na tržištu.

Sve dodatne informacije o funkcionalnostima, modelima, cenama, kao i vodič kako da izaberete pravi prozor za vaše savršeno potkrovlje pripremili smo vam na jednom mestu. Kliknite ovde i započnite svoj put ka idealnom prozoru.

Uverini u kvalitet i dugotrajnost, na ugradnju Velux prozora nudimo vam garanciju od 5 do 10 godina, u zavisnosti od konkretnog modela i ugradnje. Za više informacija možete nas uvek kontaktirati, a mi ćemo vam vrlo rado odgovoriti i rešiti sve vaše nedoumice. Takodje, ukoliko imate zahteve koje niste uspeli da pronadjete u katalogu, slobodno nam se javite, i mi ćemo se potruditi da napravimo ponudu i cenu po vašim merama!

Top